Pages

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Σχέδια Αζούρ

Αγαπημένες φίλες,εδώ και καιρό σκέφτομαι να μαζέψω ο,τι σχέδιο έχω απο αζουράκια και να κάνω μια συλλογή και αρχειοθέτηση από το ευκολότερο ως το πιο περίπλοκο και δύσκολο.Πάντα αναφέρομαι στα αζουράκια με μηχανής ποδός,αν και υπάρχουν και αυτά που γίνονται στο χέρι και αντιγράφονται και στη μηχανη.
Εδώ θάθελα την πολύτιμη βοήθειά σας,να μαζέψουμε όλες μας τα σχέδια αυτά και να τα μοιραστούμε!
Τι λέτε λοιπόν? Όποια θέλει ας μου στείλει φωτογραφίες από αζούρ ή το σχέδιο σε ό,τι μορφή το έχει στο e-mail μου  marygian65@gmail.com

Ευχαριστώ!

4 σχόλια:

  1. Είναι πάρα πολύ καλή ιδέα και στην πρώτη ευκαιρία θα σου στείλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο για τις ιδεες που εχεις και εγω συμφωνω το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι ολα τα σχεδια που εχω φτιαξει τα εχω δωσει δεν τα εχω ουτε σε δηγμα το μονο που μπορω να κανω ειναι να τα σχεδιασω σε χαρτι και να τα βγαλω φωτογραφια να τα στιλω η' καποιες φωτογραφιες απο το blog μου που εινα κοντηνες δεν ξερω ποιο απο τα δυο ειναι το καλητερο.Γιατι θα πρεπει να με βοηθησει ο ανδρας και μεχρι να το κανω θελω λιγο χρονο.Καλημερα και παντα να εχεις τετοιες ιδεες.Πολλα φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με χαρά να το κάνω αλλά μετά από...6 μήνες!!! Τότε θα γυρίσω στην Ελλάδα -μονίμως πλέον...- οπότε μπορώ και να σου στείλω φώτο! Θα ήθελα πολύ να μάθω και την τεχνική του αζούρ στο χέρι όμως γιατί α)δεν διαθέτω μηχανή κεντήματος και β)λατρεύω το κέντημα στο χέρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.
    Ρονίτσα,μπορείς να κάνεις σε ένα κομμάτι ύφασμα μεγέθους Α4,δείγματα από τα αζούρια και μετά να το σκαναρεις και να μου το στείλεις,ή αν δεν έχεις σκάνερ να το βγάλεις φωτογραφία.Αν κάνεις από το κάθε αζούρ 15 πόντους είναι αρκετο και θα σου μείνει και το ύφασμα να το δείχνεις(έτσι το έχω εγώ και θα το βάλω σύντομα.
    Μαρίνα,με το καλό να μας έρθεις!!!Ελπίζω ναμαστε καλά εως τότε,δεν βιαζόμαστε να ανταλλάξουμε τα αζουράκια!!Όσο για αυτά που γίνονται στο χέρι,θα σε στεναχωρησω παραδεχόνενη πως δεν ξέρω να τα φτιάχνω,μόνο όσα μπορούν να αντιγραφουν(τα βλέπω και καταλαβαίνω αν γίνονται στη μηχανή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή