Pages

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Σχέδια

Αγαπημένες φίλες, με αφορμή σχόλιο που άφησε η νέα φίλη του μπλογκ dimi, (καλώς μας ήρθες στην παρέα!) σχετικά με τα σχέδιά μου στα κοφτά, θέλω να σας πω, πως ό,τι εχω βάλει αν είναι από περιοδικό το αναφέρω και αν θυμάμαι και από πιο ακριβώς. Έχω αναρτήσει και σε κάποια και τα σχέδια, που μπορείτε να τα πάρετε και να τα τυπώσετε. Πολλές φορές κάνω και παραλλαγές, δηλ ένα σχέδιο το μεγαλώνω ή το αλλάζω,ανάλογα τη θέση που θέλω να το χρησιμοποιήσω.
Λόγω του οτι ασχολούμαι πολλά χρόνια, έχω μαζέψει πολλά πολλά σχέδια, κάποια από αυτα είναι πολύ  παλιά.
Από το Μάιο (το πιθανότερο) σας περιμένει μια εκπληξη! Θα βρίσκετε τα σχέδιά μου και όχι μόνο, μαζί με τα πατρόν τους! Κάντε λίγο υπομονή και θα σας ενημερώσω σύντομα.

Ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε και επισκέπτεστε το μπλογκ μου και μου αφήνετε τα σχόλια σας μαζί με τα καλά σας λόγια!!

                                 Mary

2 σχόλια:

  1. Αγαπημένη Μαίρη! χαίρομαι που σε επισκέπτομαι και κάθε φορά λέω πως θα βρω κάτι ακόμη καλύτερο....αν έχεις την ψώρα με τα κοφτά όλα τα βλέπεις το ένα πιο όμορφο από το άλλο! Ήθελα να σου στείλω κάτι σχέδια αλλά ο εκτυπωτής μου μουλάρωσε! και πρέπει να τα κάνω αλλιώς τώρα....δεν πειράζει κάλλιο αργά παρά ποτέ!!! είμαι και λιγάκι έως πάαααρα πολύ αμελής.....περιμένουμε τα καινούργια ....πολλά φιλιά ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμεις χαιρομαστε παρα πολυ καλη μου φιλη Μαιρη γιατι εχουμε μια δασκαλα μαζι μας που παντα μας βοηθαει μας συμβουλευει και παντα τρεχει να μαςκανει οτι της ζητησουμε.Ενα μεγαλο ευχαριστω που σε βρηκα και σε εχω φιλη.Δεν ξερω τι σκεφτηκες με τα σχεδια αλλα ειμαι συγουρη οτι ειναι κατι καλο για αυτο περιμενω με αγωνια.Πολλα φιλια και καλη σου μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή