Pages

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Περιοδικό brava.

Aγαπημενες φίλες, Χρόνια Πολλά για το Πάσχα, να έχει όλος ο κόσμος υγεία και αγάπη!

Σας έχω καιρό τώρα δώσει μια υπόσχεση, ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί. Υπήρχε λόγος που είχα χαθεί για λίγο καιρό! Μια νέα συνεργασία για ένα νέο, Ελληνικό περιοδικό, ήταν η αιτία. Ήρθε σε δύσκολες στιγμές όχι μόνο για μένα, αλλά για όλο τον κόσμο! Μια μεγάλη εκδοτική εταιρία, κάνει προσπάθεια να φέρει στις αναγνώστριες, τις γνώσεις ανθρώπων για τα εργόχειρα. Το κλασικό έρχεται σε επαφή με το μοντέρνο, αλλάζει και συχρονίζεται με τις νέες τάσεις, χωρίς να ξεχνιέται η παράδοση.

Έχω την τιμή να παίρνω και εγώ μέρος σε αυτή τη προσπάθεια. Θα βρείτε κοφτά κεντήματα, μεταξύ άλλων, με τα πατρόν τους, την ιστορία τους, γιατί μερικά είναι αρκετών χρόνων και πίσω τους κρύβονται διάφορες οικογενειακές ιστορίες. Επίσης οδηγίες για την κατασκευή τους, τόσο λεπτομερέστατες που θα νομίζετε πως έχετε μια δασκάλα δίπλα σας!

Εχει και άλλα χρήσιμα, ραπτική με τα πατρον και οδηγίες, βελόνες και βελονάκι, μεταποιήσεις και πολλά πολλά διάφορα!
Στηρίξτε μας και περιμένω σχόλια, διορθώσεις και ο,τι άλλο νομίζετε πως πρέπει να προσέξουμε.

Στο μπλόγκ φυσικά θα συνεχίζω να βάζω δουλειά μου και να βοηθάω σε απορίες σας!

Ευχαριστώ που με διαβάζετε!!

Μary

7 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά εύχομαι και του χρόνου με υγεία. Καλή αρχή με το περιοδικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΙΡΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΚΟΦΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΗΜΑΤΟΣ . ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστω! Γινεται με πολυ αγαπη και κοπο και αγωνια, μονο αν εισαι απο μεσα το καταλαβαινεις!
    Σε ολες μας υπαρχει η αναγκη να μη χαθει η παραδοση του τοπου μας, να βρουμε τροπο να μπει στα μοντερνα ρουχα και σπιτια μας. Στην Ιταλια οι Dolce & Gabbana το κανουν ηδη και πουλιουνται πανακριβα. Εμεις? Μηπως ηρθε η στιγμη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Μαίρη! πραγματικά σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλή και πολλή επιτυχία για το περιοδικό . Θα το πάρω μιας κι έχω τρέλα με τέτοιους θησαυρούς. Μη μας ξεχάσεις κι εμάς....φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια, είναι ένα εκπληκτικό περιοδικό. Σήμερα προμηθεύτηκα το τεύχος του Ιουνίου για πρώτη φορά και ομολογώ πως είναι λεπτομερέστατο!
    Απο ό,τι κατάλαβα είναι καινούριο περιοδικό, σωστά? το Μάιο βγήκε πρώτη φορά. Για μένα που έχασα το περιοδικό του Μαίου, μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε πώς θα το βρω έστω και εκ των υστέρων?

    ευχαριστώ πολύ και πάλι συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρώτο τεύχος του brava μπορεί να σας αποσταλεί ταχυδρομικά από το γραφεία της Compupress,

    Συνεννοηθείτε στέλνοντας mail στην κ. Ιωάννα Σιμήρη στη διεύθυνση simiri@compupress.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαρία, χαίρομαι που σου αρέσει το περιοδικό! Μπορείς να διαφημίσεις τη δουλειά σου σε αυτό. Επικοινώνησε μαζί μας στο μειλ του περιοδικού ή στο τηλέφωνο που έχει το περιοδικο και ζήτησε την κυρία Προβιδάκη.Θα σε κατατοπίσει πως μπορείς να το κάνεις και το κόστος της διαφήμισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή