Pages

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Τραπεζοκαρέ

Άργησα να κάνω νέα ανάρτηση γιατί μου πήρε αρκετό χρόνο να τελειώσω αυτό το τραπεζοκαρέ. Είναι το ίδιο σχέδιο με προηγούμενο σεμέν από σχέδιο του περιοδικού Αλέξια. Μια μικρή παραλλαγή την έκανα στο κέντρο του. Νομίζω πως ο κόπος μου είχε αντίστοιχο αποτέλεσμα! Είναι πανέμορφο!! Τι λέτε?




3 σχόλια:

  1. Γεια σου πιστευω να εισαι καλα. Μου αρεσε παρα πολυ το τραπεζοκαρε και το μεσον που εβαλες.Πρεπει να σου πω οτι μου ελειψαν παρα πολυ η αναρτησεις σου,γιατι εγω αργω παρα πολυ για να τελειωσω καποιο κεντημα μου αλλα εσυ δεν με ειχες συνηθεισει σε κατι τετοιο και ειχα αρχισει να ανησηχω πολλα φιλια και να εισαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί όμορφο! Έφτιαχνε η θεία μου κοφτά κεντήματα στη μηχανή και έχω πολύ όμορφες παιδικές αναμνήσεις από όποτε έμενα στο σπίτι της! Η θεία μου ήταν ένα με τη ραπτομηχανή! Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω κι εγώ την τεχνική αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Ο πιό σίγουρος τρόπος είναι να σε διδάξει κάποια που ήδη γνωρίζει. Χρειάζεσαι όπωσδήποτε όμως ποδοκίνητη μηχανή, κάποια υλικά, σαίτα με τρύπα και μπόλικη υπομονή για την αρχή. Αν θες στείλε μου το e-mail σου στο δικό μου και εγώ θα σου επιστρέψω κάποια συνημένα με φωτογραφίες και οδηγίες.

      Διαγραφή